Om os

 

Vi opdrætter 2 varianter af den Belgiske Hyrdehund (Tervueren & Groenendael), og vi har kat/katte.

Vores liv med Belgiske Hyrdehunde startede i 1989 med Tervueren-tæven Leslie´s Fanni. Ønsket om at opdrætte har været tilstede siden barndommen, og vores første kuld hvalpe så dagens lys den 1. januar 1993.

Vores mål med avlen kan du læse mere om på siden "Formål"
Rapporter fra kennelbesøg af DKK´s konsulent kan læses her
Vi opdrætter i overensstemmelse med Dansk Kennel Klub og FCI´s regler.
Vi bor ved Tinglev i Sønderjylland - kun 15 km. fra grænsen til Tyskland.

Vores hunde er primært familiehunde, der lever sammen med os i huset og deltager i vores hverdag. Vi laver forskellige aktiviteter med hundene så som træning, svømning, skovture, byture, strandture, udstilling etc. Belgiske Hyrdehunde har det bedst med at deltage i familiens aktiviteter.
Du kan se nogle billeder af allround arbejdsegenskaberne for vores egne hunde samt hunde fra vores opdræt i vores galleri.

Det er ikke alle vores hunde, der bor hos os. Nogle af dem er udstationeret og bor hos venner og familie. Dette har vi valgt af forskellige årsager. Primært for at vi ikke har for mange hunde hjemme, da vi jo skal have tid til den enkelte hund, samt at nogle af hundene bare har det bedre med at have deres egen familie istedet for at være i en flok.

Men alligevel vil vi ikke skille os af med vores gamle hunde, "bare" fordi de ikke skal bruges til avl længere. Det er hver gang et individuelt valg, og det er hver gang et spørgsmål om, hvad der er bedst for hunden.

Vi havde 2 skønne Tervueren-tæver, da vi søgte kennelmærke, og det er sammensat ud fra deres navne:
CASsandra og FANni (Casfan).

Ja, vi er tossede med vores hunde og vores katte...

De beriger vores liv!

 


Kennel Casfan er medlem af:

Dansk Kennel Klub

Specialklubben for Belgiske Hyrdehunde

Velkommen på vores hjemmeside!

 

HOME